top of page
  • Writer's pictureHear Hear Media

Great Place To Work®: podcast paljastaa parhaat työpaikat ja niiden kasvutarinat

Päivitetty: 19. helmik.

Suomen parhaiden työpaikkojen lista ja kasvutarinat julkaistaan podcastissa, joka yhdistää eri mediamuotoja. Tarinat paljastavat, mitä hyvän työpaikan rakentaminen on vaatinut ja miltä näyttää työarki, jossa ihmiset voivat hyvin. 


Great Place To Work® Suomi on jo yli 20 vuoden ajan julkaissut vuosittain henkilöstötutkimuksiin perustuvan Suomen Parhaat Työpaikat -listauksen. Aiemmin virtuaalitapahtumana toteutettu listan julkistus muuttuu podcastiksi, jossa päästään katsomaan parhaiden työpaikkojen kulissien taakse.


“Parempaa (työ)elämää” podissa kuullaan 20.3.2024 alkaen huikeita kasvutarinoita eri näkökulmista ja päästään sukeltamaan syvälle työpaikkojen tositarinoihin.

"Hyvä työpaikka on tasa-arvoinen ja tunnustus siitä kuuluu kaikille, ei vain harvoille ja valituille."

"Parhaat Työpaikat -listauksessa on kyse inhimillisemmän työelämän rakentamisesta. Podcast antaa äänen niille ihmisille, jotka ovat olleet rakentamassa upeita työpaikkoja. Jakamalla näitä kertomuksia haluamme inspiroida ja innostaa muita", kerrotaan Great Place To Workilta.


Podcastin juontajana on huikea työelämän asiantuntija Saana Rossi, joka on ollut HR-johtajan roolissa mukana rakentamassa hyviä työpaikkoja. Podcastin tuottaa Hear Hear Media.


Podcast kurkistaa parhaiden työpaikkojen arkeen


Great Place To Work Suomen tavoitteena on kertoa entistä läpinäkyvämmin työpaikkojen arjesta, parantaa yritysten henkilöstön mahdollisuutta osallistua ja vaikuttaa sekä tarjota yhä useammalle mahdollisuuden oppia Suomen parhaiden työpaikkojen kokemuksista. 

"Podcastissa syvennytään siihen, mitä parhaiden työpaikkojen rakentaminen on vaatinut työntekijöiltä."

Podcast antaa koko henkilöstölle mahdollisuuden osallistua sekä pohtia yhdessä tehtyä matkaa ja saavutettuja tuloksia. Toisaalta yhä useampi kuuntelija pääsee oppimaan tarinoista, joita työpaikat jakavat.


Hear Hear ravistelee podcastien tekemistä


Great Place To Work Suomen podcastin tuottaa markkinaa uudistava Hear Hear Media. Missionamme on mullistaa yrityspodcastien rooli ja toteutustavat vuosien kokemuksella podcastien tekemisestä.


"Podcast ei ole pelkkää puhetta. Se on media, jota yritykset voivat käyttää tapahtumatuotannon korvaajana, sisäisessä ja ulkoisessa viestinnässä sekä myynnin tukena. Podcastin vaikuttavuus ei pysähdy tallennushetkeen. Häntä on pitkä ja aivan liian monessa yrityksessä hyödyntämättä", tarkentaa Hear Hear Median toimitusjohtaja Minna Ruusuvuori.


Tutustu Suomen parhaisiin työpaikkoihin ja tilaa Great Place To Work Finlandin® uutiskirje – saat sisäpiiriläisenä kutsun Suomen parhaiden työpaikkojen julkistukseen. 🏆


Liity Podcast-rinkiin 

 

Ei spämmiä – saat sähköpostiisi vain kertomisen arvoiset jutut ja parhaat ideat podcastien tekemiseen!

bottom of page